Welkom bij Tour-Challenge!

Aantal ploegen : 198, Managers online : 0

Forum - teampagina peter's cyclingteam

Categorieën > Teamaangelegenheden > teampagina peter's cyclingteam
Pagina 2 van 2 : <12
18/05/2014, 10:46
#21

wacco offline

Posts: 349
Reeks: 4.8

Vandaag krijgen de jongeren een kans om mee te glippen in de goede ontsnapping. Ze zijn volledig uitgerust en zeer gemotiveerd.
De klassementsmannen zullen vooral hun ogen richten op de gevaarlijkste renners en douglas helpen met zijn eerste plek in het GC

08/06/2014, 09:20
#22

wacco offline

Posts: 349
Reeks: 4.8

na een toch wel iet wat teleurstellend seizoen is er sinds langs nog eens beweging op de transfermarkt.

Brendan heijnsdijk wordt verkocht. Deze 30 jarige klimmer zou graag nog eens zijn waarde bewijzen voor zijn team in een ronde en hij vind zelf daar niet voldoende kans voor te krijgen waar hij nu zit.

23/11/2014, 19:12
#23

wacco offline

Posts: 349
Reeks: 4.8

na een lange aanwezigheid. Ongeveer vier maanden is peter's cyclingteam weer helemaal terug.

Nog een keertje GC winnen met douglas is praktisch onmogelijk. Hopelijk doet hij wel nog een jaartje extra mee.

Bij de jongeren zijn valentijn en fransesco zich wel aan het laten zien, met name valentijn. Met nog wat training zullen zij zeker de oudere garde kunnen vervangen.

In eerste instantie nu even reeks behoud om volgende seizoen weer volop voor het GC te gaan en promotie.

30/11/2014, 17:11
#24

wacco offline

Posts: 349
Reeks: 4.8

Reeks behoud gaat spannend worden na de goede zaak van rabobank vandaag.

De klassementen liggen grotendeels in hun vorm. Terugkijkend zit vooral douglas in zak en as. Zijn mogelijk laatste seizoen heeft hij een grote tactische fout gemaakt. In de eerste bergrit 19 minuten !!! verloren op de winnaar. Met een negende plaats en 16 minuten achterstand op de eerste in het GC is zijn teleurstelling begrijpbaar. De ploegleiding is hier echter mee voor verantwoordelijk.

Zowel fransesco maar vooral Valentijn zijn op gestaan bij de jongeren. Fransesco wordt met vrij veel zekerheid vierde. Valentijn heeft een geruststellende voorsprong van drie minuten op nummer twee.

Voor de ploegleiding maakt het niet uit in welke reeks ze terecht komen volgend seizoen. Hopelijk kunnen we reeks twee behouden maar uit ervaring weten we dat reeks drie zeker niet moet onderdoen voor reeks twee. We zullen in beide reeksen zeker mee doen voor het hoogste trapje.

22/12/2014, 21:27
#25

wacco offline

Posts: 349
Reeks: 4.8

behoud is net niet meer gelukt in reeks 2. Volgend seizoen beginnen we in reeks 3. Eerst nog even bang afwachten wie er met pensioen gaat.
een jaar extra douglas zal hierbij zeker helpen. Ookal staan de jongeren te popelen om het kopmanschap over te nemen.

23/12/2014, 14:10
#26

wacco offline

Posts: 349
Reeks: 4.8

Na degradatie naar reeks 3.3 en analyse van de tegenstand weet de manager naar wie hij vooral moet kijken en iets over de plannen voor renners/training voor de rest van het seizoen. Deze plannen zullen nog aangepast worden aan de hand van welke ronde we voorgeschoteld krijgen en hoe ritten zelf gaan.

Absolute kopman voor GC:
Douglas Huybrechts (Mits hij niet met pensioen gaat)

Mogelijke overname GC naargelang wedstrijdresultaat:
Wobbe Bartelsz
Benoit Sintnicolaas
Ryan Lemmens

Jongeren GC met kans op kopmanschap:
Fransesco Thielmans
Valentijn Gouwens

Sprint:
Frank Exalto
Archibald Vandermaesen
Dario Rodij

Eerst smaak van een grote ronde:
Alfons Wijermans

Bij afwezigheid van één van bovenstaande namen zal dit plekje ingevuld worden door een andere renner die past binnen het aangepaste plan van de ploeg.

Zoals gezegd was er ook een analyse van de tegenstand.

Sprint: Mits er bij Swissbike niet drie toppers met pensioen gaan, namelijk Rogier Klaversdijk, Aad Notenbomer en Scott Hendriksz, zullen zij de sprints domineren. Verdere renners zeker rekening gehouden wordt zijn Vital Pot (KFCO burst) en Robrecht Luijtje (Team Rangadale)
Door die dominantie van Swissbike en de mogelijkheden van Frank Exalto kan er een switch plaatsvinden richting het gebergte. Ook hier zijn vaak veel punten te behalen voor de groene trui.

GC: Hier steekt niet echt een ploeg bovenuit veel kanshebbers bij elke ploeg. Enkele renners worden wel beter in het oog gehouden.
Namelijk bij team vd toekomst (Jack Brent en Barend Bollen), KFCO burst (Jim Centsz, Roy Kerssenboom en Johan Hekking), Savadeli pro ploeg (Brecht hoogerwerff en Elvis Ruyven), Team rangadale (Pieterjan Leuwaarden, Leeroy Heetveld en Alex Doorn) en Cambuur Leeuwarden (Tristan Van Aelst).
Wie er ook rijd vanuit onze ploeg voor de felbegeerde eerste plek hij zal hard moeten rijden. Wij en de renners hopen dat Douglas beslist om deze verantwoordelijkheid toch nog een keertje op zich te nemen.

Jeugd: Hier zijn iets minder kandidaten, echter zitten hier wel enkele renners bij die het ook al zeker in zich hebben om aan de top van het GC te staan. Dit hangt af van de prioriteiten van de managers. Arthur Zwollo (Team vd toekomst), Bernardo Coolhaas (Team Rangadale), Donald Bremers (Cambuur Leeuwarden en Alfrend Oversluijzen (Cambuur Leeuwarden).
Fransesco en Valentijn zullen vanuit Peter's Cyclingteam vijf bovenstaande renners proberen bij te houden. Eén van de twee zal voorkeur krijgen maar dit zal bepaald worden door wedstrijdresultaat aangezien ze vergelijkbare kwaliteiten hebben.

Bergtrui: Zoals bij eerdere seizoenen verwacht ik dat deze bevochten zal worden door de GC-renners. Hoewel Ryan Lemmens zich hiervoor toch wel wat extra gaat inzetten, ten koste van een GC.

Niet genoemde ploegen hebben renners allen van kwailiteit om in deze reeks te zitten en zullen zeker een aantal ritwinsten en ereplaatsen wegkapen. Voor een GC vermoeden wij echter dat ze nog wat extra training nodig hebben.
Met wel de notitie dat de renners van Wieltjeszuigers ook echt wieltjeszuigers zullen zijn. Allen hebben zij zeer hoge conditie en kracht met gemiddelde kwaliteiten van klimmen, tijdrijden en sprinten. Zij zullen zich dus ook bovenin de klassementen laten zien vermoedelijk.

24/12/2014, 11:59
#27

wacco offline

Posts: 349
Reeks: 4.8

De ploegleiding kan met zeer veel blijdschap mededelen dat Douglas Huybrechts beslist heeft om nog minstens één jaar langer door te gaan met wielrennen.

20/08/2016, 10:08
#28

wacco offline

Posts: 349
Reeks: 4.8

Na bijna 2 jaar afwezigheid wordt peter's cyclingteam weer een actievere ploeg. Beginnen met promotie dit seizoen naar derde klasse. Ik heb voor de grote ronde enkele leuke renners doordat ik lang klimmen heb getraind en bij de jeugd voor iedereen 9 tijdrijden heb gezorgd alleen conditie blijft wat achter. Bovendien fietst Frank Exalto nu aan zijn laatste seizoen, topsprinter.

23/08/2016, 13:28
#29

wacco offline

Posts: 349
Reeks: 4.8

De eerste rit loopt meteen weer perfect voor mijn team. De kopman wint de rit en de volledige sprinttrein komt op plek 2, 3 en 4. Dus meteen naar de tweede plek in het ploegenklassement gesprongen.
Volgende week weer een sprintrit met meteen erna de ploegentijdrit waar we als team moeten gaan kiezen wie de toppers worden.

28/08/2016, 20:27
#30

wacco offline

Posts: 349
Reeks: 4.8

Nu volgende week de grote ronde begint moest mijn top team rusten. Veel zullen de tegenstanders daar niet van gemerkt hebben aangezien we als team 112 punten hebben gescoord in 1 rit. Vol voor aanval gekozen met 2 man voor de sprint.
Iedereen eindigt mooi voorin met de nummer 2 sprinter van mijn team een mooie overwinning.

Volgende week start de ronde met een ploegen tijdrit. Ons team is een ploeg die niet kan winnen van topteams maar wel zijn mannetje kan staan om minimaal tijd te verliezen. Verder is absoluut nog niet geweten wie de kopman zal zijn. SPrinter zal Frank Exalto zijn.

Pagina 2 van 2 : <12